Det här är Iskmo-Jungsund BK!

Iskmo-Jungsund Bollklubb (I-JBK) grundades 1986 och är Korsholms största fotbollsförening med över 300 registrerade spelare. Föreningens kärnområde är Norra Korsholm och vi har även många aktiva från kommundelarna Smedsby och Replot-Björköby. Oftast tränar lagen i Karperö och Singsby och ibland i Jungsund och Replot. Juniorlagen spelar de flesta hemmamatcher i Jungsund, medan herrlaget spelar på Centralidrottsplan i Smedsby och damlaget i Replot.

Föreningens viktigaste målsättning är att göra fotbollen tillgänglig för alla barn. Förutom att lära sig spela fotboll, betonar vi att ha roligt och de många sociala fördelarna med att fungera som ett lag.

I-JBK strävar till att ha pojk- och flicklag i egen regi i åldrarna 5-13 år. I de övre junioråldrarna samarbetar vi för att erbjuda både breddfotboll och möjligheten att nå den absoluta toppen genom vår medverkan i Wasa Fotbollsakademi.

Seniorlagen erbjuder en möjlighet för före detta juniorer och andra intresserade att fortsätta med fotbollsintresset i vuxen ålder. Herrlaget spelar i division 4 och damlaget i division 3.