Besök av Sport Mehiläinen
Publicerad: 22.11.2022 15:36

Besök av Sport Mehiläinen

På måndagskvällen hölls ett skolningstillfälle för tränarna där Sport Mehiläinen besökte oss och berättade om vad vårt samarbete innebär. Genom samarbetet har I-JBKs medlemmar möjlighet att vid skador och olycksfall få hjälp från Mehiläinen ända från första undersökning och eventuella operationer till rehabilitering. Vi har tillgång till ett vårdteam med en sjukskötare som första kontaktperson. Dessutom får föreningen ett marknadsföringsbidrag när du och din familj har registrerat er som användare av Sport Mehiläinen och som medlem i I-JBK på basen av alla de hälso- och sjukvårdstjänster er familj använder (exkl. arbetshälsovård).

Vårt vårdteam bestående av Pia Sand (sjukskötare) och Petri Lehtonen (idrottsläkare) var på plats tillsammans med Johan Slotte, fysioterapeut på Fysios Mehiläinen. Tränarna fick värdefull information om hur synen på stretching har ändrat och hur man numera förespråkar rörlighetsträning samt om hur man förebygger och behandlar skador från att de uppkommer tills att man är färdigt rehabiliterad.

Information om hur man registrerar sig som I-JBKs medlem på MinMehiläinen-appen och hur man gör om man behöver hjälp av vårdteamet finns på denna sida. Mer information till föräldrarna kommer per mejl i samband med säsongsstarten.

Iskmo-Jungsund Bollklubb rf,

c/o Eva Karlsson,
Alfredsgränden 5,

65710 Singsby
foreningen@ijbk.fi

FO-nummer 1773979-2